еМагазин

Tag : јавен повик

Бизнис

Владата објави јавен повик до хотелите за да ги стават на располагање капацитетите за карантин

Редакција
Владата објавува јавен повик за изразување интерес за сите хотели во државата кои имаат повеќе од 50 легла и кои се заинтересирани доброволно да ги...