еМагазин

Tag : јавен

Македонија ТОП СТОРИИ

Јавниот превоз забранет од 21 до 5 часот

Редакција
Владата донесе одлука да се забрани движење на возила од јавен превоз на територијата на целата држава во период од 21 часот до 5 часот...
Бизнис

Младите најмногу сакаат да работат во јавниот сектор поради сигурноста на работното место и слободното време

Редакција
Младите во просек, дневно поминуваат по шест часа на интернет, најмногу на социјални мрежи, слободното време го користат со семејството и пријателите. Машките повеќе спортуваат...