еМагазин

Tag : авионски карти

НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Анѓушев најмногу пари потрошил на авионски карти и угостителски услуги во институциите

Редакција
Вицепремиерот за економски прашања Кочо Анѓушев, најмногу пари потрошил на авионски карти и угостителски услуги преку мензи, ресторани и бифеа во рамките на институциите, покажува
Бизнис ТОП СТОРИИ

Агенција за странски инвестиции и промоција на извозот ќе потроши 4 милиони денари за авионски карти

Редакција
Агенција за странски инвестиции и промоција на извозот на Република Македонија купува авионски билети. Проценета вредност на договорот, кој е објавен на Електронскиот систем за