еМагазин

Tag : Азис Положани

БАШ НИ Е ЌЕФ

Положани и Буџаку потпишаа Меморандум за соработка помеѓу Универзитетот Мајка Тереза во Скопје и Центарот за управување со кризи

Редакција
Универзитетот Мајка Тереза во Скопје денеска потпиша Меморандум за соработка со Центарот за управување со кризи на Република Македонија. Двајцата потписници, ректорот на УМТ, проф.
БАШ НИ Е ЌЕФ

(Фото) Бројот на студенти на Универзитетот „Мајка Тереза“ во Скопје порасна за 300%

Редакција
Денеска, по повод официјалното усвојување на одлуката за создавање на универзитетот „Мајка Тереза“ во Скопје во 2015 година, од страна на Собранието на Република Македонија,
БАШ НИ Е ЌЕФ

Универзитетот „Мајка Тереза“ – Скопје додели благодарници на соработниците за нивната поддршка на универзитетот

Редакција
Ректорот, на Универзитет „Мајка Тереза“ во Скопје, д-р Азис Положани, денес, на посебна манифестација, додели благодарници на Општина Чаир и ОУ „Конгреси и Манастирит“ за