еМагазин

Tag : банкари

Бизнис

Маја Штериева назначена за прв човек на Македонската банкарска асоцијација, на местото на Коста Митровски

Редакција
Маја Стевкова Штериева e нов претседател на Македонската банкарска асоцијација (МБА). Aктуелниот главен финансиски директор и член на Управниот одбор на Комерцијална Банка АД Скопје...