еМагазин

Tag : Баскет 3×3 бизнис

Спорт

Резултатите се менуваат, почнува 19. коло на „Баскет 3×3 бизнис“

Редакција
Започна 19-тото коло на „Баскет 3×3 бизнис“ во организација на „Спортплан“. Со тоа, борбата на пријавените екипи на компаниите на кошаркарскиот терен, продолжува и оваа...