еМагазин

Tag : БАТ Адриа

БАШ НИ Е ЌЕФ

„Бритиш Американ Тобако“ стана работодавач-партнер во седум различни земји!

Редакција
Организациите што се дел од системот „Бритиш Американ Тобако Адриа“ (БАТ) им се придружија на гордите носители на сертификатот „Работодавач-партнер“ (Employer Partner Certificate), а „БАТ“...