еМагазин

Tag : Беса Арифи

На кафе во Кантина

Беса Арифи: Најважна ми е слободата

Силвана Жежова
Професорката Беса Арифи, како дете никогаш не помислувала дека еден ден ќе биде професор и ценет аналитичар. Во тоа време сонувала еден ден да стане...