еМагазин

Tag : биде

Бизнис ТОП СТОРИИ

Распродажба во УЈП: Се продаваат 300 парчиња биде, ниви, автомобили, вино, цистерни…

Редакција
Управата за јавни приходи (УЈП) објави оглас за продажба на движни и недвижни ствари. На распродажба се ниви, лозје, деловен простор, автомобили, цистерни, машни за...