еМагазин

Tag : билборди

Локално ТОП СТОРИИ

(Фото) После палмите се отстрануваат и билбордите во Охрид

Редакција
Во согласност со препораката под реден број 19, која беше нотирана од страна на Комитетот за светско наследство на УНЕСКО (Сесија 41 COM 7B.34), Општина Охрид...