еМагазин

Tag : Биро за развој на образованието

Бизнис ТОП СТОРИИ

Бирото за развој на образованието вработува државни службеници, плата до 25.000 денари

Никола Осило
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 8 државни службеници во Министерство за образование и наука – Биро за развој на образованието. Се бараат...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Кореа ауто-трејд“ го доби тендерот на Бирото за развој на образованието за набавка на две возила

Никола Осило
Бирото за развој на образованието по распишаниот тендер за набавка на две патнички возила склучи договор со друштвото за трговија и услуги „Кореа ауто-трејд“. Вредноста...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Бирото за развој на образованието распиша тендер за набавка на возила

Никола Осило
Бирото за развој на образованието распиша оглас за набавка на патнички возила. Проценетата вредност на договорот без ДДВ е 1.271.186 денари, а главен критериум за...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Бирото за развој на образованието купува возила за 1,2 милиони денари

Никола Осило
Бирото за развој на образованието распиша оглас за набавка на патнички возила. Проценетата вредност на договорот без ДДВ е 1.271.186 денари, а главен критериум за...