еМагазин

Tag : Бисломоски

БЕСПАРИЦА

Приклучувањето на парно греење поевтинува за 37 отсто

Редакција
За 37 отсто да се намали надоместокот за приклучување на системот за дистрибуција на топлинска енергија, предвидува една од главните измени во мрежните правила за...