еМагазин

Tag : Благој Ѓорев

Бизнис

„Благој Ѓорев“ во загуба од 12,5 милиони денари

Никола Осило
Во периодoт јануари-септември, годинава „Благој Ѓорев“ АД Велес оствари загуба во износ од 12.535.000 денари додека во истиот период од претходната година имаше загуба во...
Бизнис

„Благој Ѓорев“ со загуба во првите три месеци од годинава

Никола Осило
„Благој Ѓорев“ АД Велес во првите три месеци од 2019 година оствари загуба од 9 милиони денари, што е продлабочување во однос на истиот период...
Бизнис

„Благој Ѓорев“ неколкукратно ја зголеми добивката

Никола Осило
„Благој Ѓорев“ АД Велес во текот на минатата година оствари добивка од 8,5 милиони денари, што е неколкукратно зголемување во однос на претходната година кога...
Бизнис

Велешки „Благој Ѓорев“ лани со добивка

Редакција
Минатата година велешки „Благој Ѓорев“ остварил добивка по оданочување од 8.557.930 денари, соопшти компанијата преку Македонската берза. Вкупните приходи во овој период изнесуваат 508.146.030 денари, што е...