еМагазин

Tag : блок-трансакција

Бизнис

Во блок-трансакција продадени акции од НЛБ Банка за 42.000 евра

Редакција
Во блок-трансакција вредна 2,5 милиони денари или околу 42.000 евра вчера на Македонската берза се продадоа 150 акции од НЛБ Банка. Акциите се продадоа по...
Бизнис

„Оилко“ откупи 2.200 сопствени акции

Никола Осило
„Оилко“ КДА Скопје се стекна со 2.200 сопствени акции и сега поседува 7.876 сопствени акции што претставува 3,14% од вкупниот број на акции на издавачот,...
Бизнис

Во блок-трансакција продадени 1.000 акции од Комерцијална банка

Никола Осило
Во блок-трансакција вредна 5,4 милиони денари денеска на Македонската берза се продадоа 1.000 акции од Комерцијална банка. Акциите се продадоа по цена од 5.400 денари...
Бизнис

Продадени акции од Комерцијална банка во блок-трансакции вредни 14,5 милиони денари

Никола Осило
Во три блок-трансакции во вкупна вредност од 14,5 милиони денари денеска на Македонската берза се продадоа 2.971 акција од Комерцијална банка АД Скопје. Акциите се...