еМагазин

Tag : боз

ЧИСТА ОКОЛИНА

Македонците „удрија“ на купување автомобили: Се помалку граѓани се возат со автобус и воз

Никола Осило
Учеството на одделните видови на патничкиот копнен сообраќај, во изминатиот период не се менува значително. Патничките автомобили и натаму се најдоминантното превозно средство во патничкиот...