еМагазин

Tag : BRC

Бизнис

Млекара Здравје ги имплементираше меѓународните IFS и BRC стандарди

Редакција
Покрај веќе сертифицираните системи за квалитет и безбедност на храна FSSC (Food Safety System Certification) 22000 и ISO 22000, Млекара Здравје во целост ги имплементираше...