еМагазин

Tag : Брилијант

Убава приказна

Брендот се проширува: Маслото Брилијант Омега 3 во продажба

Редакција
Брилијант Омега 3 е новото масло за јадење од Витаминка кое е достапно на продажните места. Со појавата на Брилијант Омега 3, се зголемува производниот
БАШ НИ Е ЌЕФ

„Брилијант“ на „Витаминка“ со поддршка за серијата „Преспав“

Редакција
Поддршката од Витаминка за хумористичната серија Преспав продолжува и во третата сезона со вклучување на маслото за јадење Брилијант како еден од реквизитите во ситком-от.