еМагазин

Tag : броеви

БАШ НИ Е ЌЕФ

15 години Златна книга

Редакција
Излезе новото печатено издание на Златна книга кое е достапно за сите заинтересирани граѓани. „Златна книга е проверен извор на информации за сите секојдневни потреби
Македонија

ОТА прислушува, но кого и зошто

Редакција
Претседателот на Комисијата за надзор на спроведувањето на мерките за следење на комуникациите, Емил Димитриев, денеска изјави дека е извршен увид во Оперативно техничката агенција
Да помогнеме

На двегодишниот Виктор му требаме за да може да се лекува во Виена

Редакција
Виктор има 2 години, на 6-месечна возраст му била констатирана дијагноза: G 80 церебрална парализа – хипотонична.  Виктор не зборува, не седи и не оди,