еМагазин

Tag : царски орли

ЖИВОТ

Во Неготино отруени два царски орли, ретки птици заштитени со закон

Редакција
Две мртви птици од видот царски орел (aquila heliaca) биле пронајдени вчера во атарот на неготинското село Црвени Брегови, кај местото викано Бунарот, алармираше денеска...