еМагазин

Tag : Cashback

Интервју

Александра Антовска, Cashback: Привилегија е да се работи за најголемата меѓународна шопинг заедница

Редакција
На работно место – како дома. Или, како што вели маркетинг-менаџерот на компанијата Cashback World во Македонија, Александра Антовска, работното утро го доживува со исто...