еМагазин

Tag : Центар за управување со кризи

Бизнис

Центарот за управување со кризи вработува осум лица, плата до 32.636 денари

Никола Осило
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 8 државни службеници во Центарот за управување со кризи. Се бараат кандидати за раководители, референти, помлади соработници… Платите...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Центарот за управување со кризи вработува осум лица, плата до 28.309 денари

Никола Осило
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 8 државни службеници во Центарот за управување со кризи. Се бараат кандидати за раководители, соработници, помлади соработници, референти… Платите во...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Центарот за управување со кризи вработува државни службеници, плата до 36.919 денари

Никола Осило
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 7 државни службеници во Центарот за управување со кризи. Се бараат кандидати за раководители, референти, соработници и други профили работници....