еМагазин

Tag : Чакар-партнерс

Бизнис ТОП СТОРИИ

„Чакар-партнерс“ го доби тендерот на ЈП за државни патишта за проект за експресен пат Битола-Меџитлија со обиколница

Никола Осило
Јавно претпријатие за државни патишта по распишаниот тендер за изработка на проектна документација за експресен пат делница Битола-Меџитлија, со обиколница на Битола склучи договор со...