еМагазин

Tag : цртежи

БАШ НИ Е ЌЕФ

(Галерија) НЛБ Банка го заокружи месецот на штедење со изложба на детски цртежи и донација за Детската клиника

Редакција
Денес во просториите на НЛБ Галеријата со отворање на изложба на детски цртежи, се заокружи НЛБ Месецот на штедење, кој традиционално по осми пат беше...
БАШ НИ Е ЌЕФ

(Галерија) НЛБ Банка по повод месецот на штедење најави голема хуманитарна акција и едукативни содржини за најмалите

Редакција
Никогаш не е прерано да започнете со конкретни активности за да ги едуцирате вашите деца за важноста и придобивките од штедењето. Доколку не сте знаеле,...
БАШ НИ Е ЌЕФ

(Фото) Голема изложба на детски цртежи на тема штедење и безбедност во сообраќајот во НЛБ Банка

Редакција
Во НЛБ Банка на 30- ти октомври свечено беше отворена изложбата на детски цртежи на тема штедење и безбедност во сообраќајот. Изложбата ја отворија Антонио...
БАШ НИ Е ЌЕФ

(Фото) По Дебар Маало и Капиштец си доби шарена зграда

Редакција
Улица Козара во Капиштец ќе биде разубавена со шарена зграда насловена „Магична шума“. Инвеститор е градежната компанија „Линеа“, која ја изгради една од најпознатите згради...