еМагазин

Tag : даночна

Бизнис ТОП СТОРИИ

Како да ја потврдите или корегирате Годишната даночна пријава: Не е проблем ако сте ја заборавиле лозинката

Редакција
На 31 мај истекува рокот за потврдување или корегирање на Годишната даночна пријава. По истекот на овој рок, Годишните даночни пријави ќе бидат конечни, информираа...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Не е проблем ако сте ја заборавиле лозинката, како да проверите дали УЈП правилно Ви го пресметал персоналецот

Редакција
Поголемиот дел од граѓаните, како што информираа од Управата за јавни приходи (УЈП) на своите кориснички профили веќе ги добиле пополнетите годишни даночни пријави, кои...