еМагазин

Tag : Дарио Павлов

Да помогнеме

14-годишниот Дарио е со парализа на десната нога, потребни се средства за третман со матични клетки во Грција

Редакција
Семејството Павлови од Кочани ги моли сите хумани граѓани ако се во можност да донираат за помош на 14-годишниот Дарио чиј живот одеднаш се сменил...