еМагазин

Tag : ДДВ-обврзници

Бизнис

Проверете дали како граѓани сте ДДВ-обврзници

Редакција
Во Министерство за финансии денеска беше промовиран „Водич за подобро информирање на физичките лица за данокот на додадена вредност“, кој министерството го изработил заедно со Управата...