еМагазин

Tag : дебата

ЧИСТА ОКОЛИНА

„Го сакам Водно“: Дали Македонија оди кон ЕУ, зависи и од односот кон Водно

Редакција
Граѓанските активисти за спас на Водно, велат дека дебатата што се одвива во Град Скопје е далеку од она што тие го бараат, соочување на...