еМагазин

Tag : дегустација

ЖИВОТ

Како да дегустирате вина како професионалец

Редакција
Поткревање на чашата и поглед кон неа, вешто провртување со цел да се ослободат и почувствуваат аромите, и на крајот, голтка за финална оценка на...