еМагазин

Tag : Делта спорт

Бизнис ТОП СТОРИИ

„Делта спорт“ го доби тендерот на МВР за набавка на спортска опрема вреден 316.000 евра

Редакција
Министерството за внатрешни работи по распишаниот тендер за набавка на спортска опрема склучи договор со друштвото за трговија и застапување „Делта спорт“ ДООЕЛ експорт-импорт Скопје....