еМагазин

Tag : Ден на жалост

Македонија

ААВМУ: Медиумите да ја усогласат програмата со деновите на жалост

Редакција
Агенцијата за аудио и аудиовизулени медиумски услуги ги повика радиодифузерите денеска и утре да ја прилагодат програмата поради деновите на жалост прогласени по тешката сообраќајна