еМагазин

Tag : Дениз Селмани

МОЈ СТАВ

Патот до „моќ“ на ромските политички партии

Редакција
Овие избори, покрај фокусот на домашните реформи ќе го стават и на меѓународните односи на земјата. Позицијата и политичката програма на СДСМ останува цврста и...
Интервју ТОП СТОРИИ

Селмани: Очекуваме претседателот во својот кабинет да има советник Ром/ка

Редакција
Граѓанската иницијатива „Аваја“ (на македонски: доаѓаме ) е составена од млади Роми активисти и интелектуалци кои имаат цел да ги артикулираат и промовираат интересите и...