еМагазин

Tag : дестинација

БАШ НИ Е ЌЕФ

„When in Krusevo“: Дали Крушево може да стане регионален центар за спортски и културен туризам?

Редакција
Позиционирањето на Македонија како атрактивна туристичка дестинација бележи прогрес изминатите години, а сведочиме како два сегменти позначително се издвојуваат од останатите: спортот и културата. Токму...