еМагазин

Tag : DigitalK

Интервју

Нина Николиќ: Темата жените во претприемништвото на DigitalK 2019 предизвик на Стартап Македонија

Редакција
DigitalK, еден од топ 10 дигитални настани во Европа, се одржа во Софија. Тој е задолжителен собир за бизнис професионалци од C ниво, за инспиративни...