еМагазин

Tag : Дирекција за заштита и спасување

Бизнис ТОП СТОРИИ

Дирекцијата за заштита и спасување вработува шест лица, плати до 29.693 денари

Редакција
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 6 државни службеници во Дирекцијата за заштита и спасување. Се бараат кандидати за раководители, соработници и помлади...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Дирекцијата за заштита и спасување вработува седум лица, плата до 71.980 денари

Никола Осило
Дирекцијата за заштита и спасување објави оглас за вработување на седум лица. Се бараат раководител на одделение за специјализирани услуги со воздухопловите за плата од...
Бизнис

Дирекцијата за заштита и спасување вработува седум лица, плата до 28.444 денари

Никола Осило
Дирекција за заштита и спасување на Република Македонија објави оглас за вработување на седум лица преку засновање на работен однос на определено време. Се бараат...