еМагазин

Tag : домашни

Бизнис

Убава вест: Зголемен бројот на странски и домашни туристи

Никола Осило
Според податоците на Државниот завод за статистика, бројот на туристите во јуни 2019 година изнесува 119.334, а бројот на ноќевањата изнесува 264 821. Бројот на...
Бизнис

Македонските компании недоволно ги промовираат своите услуги и производи кај странските инвеститори

Редакција
Македонските добавувачи да ги зголемат маркетинг активностите, да тропнат на вратата на секој странски инвеститор и да кажат што имаат да понудат. Секоја врата на...