еМагазин

Tag : државни службеници

Бизнис ТОП СТОРИИ

Министерството за труд вработува 15 државни службеници, плата до 25.023 денари

Никола Осило
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 15 државни службеници во Министерство за труд и социјална политика. Се бараат кандидати за советници, референти и помлади соработници. Платите...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Министерството за здравство вработува 14 државни службеници, плата до 35.496 денари

Никола Осило
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 14 државни службеници  во Министерството за здравство. Во огласот се бараат канидати за раководители, референти, помлади соработници и соработници. Платата...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Антикорупциската комисија вработува осум државни службеници, плата до 25.042 денари

Никола Осило
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 8 државни службеници во Државната комисија за спречување на корупцијата. Во огласот се бараат кандидати за советници, преведувачи,...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Општина Бутел вработува 18 државни службеници, плата до 25.000 денари

Никола Осило
Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 18 државни службеници во Општина Бутел. Се бараат кандидати за помлади соработници, соработници, помлади референти, референти, советници...