еМагазин

Tag : Државниот завод за статистика

БЕСПАРИЦА

Угостителските услуги поскапи од лани

Редакција
Цените на угостителските услуги во октомври годинава во споредба со септември се на исто ниво, но во однос на октомври лани се зголемени за три...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Вработувања во Државниот завод за статистика, плата до 22.500 денари

Редакција
Државниот завод за статистика објави оглас за вработување на шест државни службеници, согласно годишниот план. Се бараат различни типови на соработници, а платите се движат...