еМагазин

Tag : електромобилност

ТОП СТОРИИ ЧИСТА ОКОЛИНА

Иднината е во електромобилноста

Редакција
Електромобилите (електричните автомобили) сè повеќе „владеат“ со патиштата во светот. Овие електрични автомобили, кои се движат со помош на еден или повеќе електрични мотори, користат...