еМагазин

Tag : Елена Гошева

НАША ТЕМА ТОП СТОРИИ

Каков имот пријавиле уставните судии: Елена Гошева на свое име има само земјиште и депозит од 32.700 долари

Редакција
еМагазин во серијал ќе Ви пренесе каков имот пријавиле уставните судии, кои деновиве се актуелни по најавата дека Уставниот суд ќе расправа по иницијативата за преиспитување...
Македонија ТОП СТОРИИ

Уставен суд ја отфрли иницијативата за оспрување на одлуката за референдум

Редакција
Уставниот суд ја отфрли иницијативата за оценување на уставноста и законитоста на Одлуката за распишување на референдум, донесена од Собранието на Република Македонија на 30 јули...