еМагазин

Tag : Елена Стојчевска

Интервју

Стојчевска: Децата се инспирација која треба да ја искористиме за нивен развој и среќен раст

Редакција
„Врти од А до Ш“ е едукативен проект односно креативна игра за деца со букви. Таа им помага да ги научат буквите и зборовите. Проектот...