еМагазин

Tag : Емил Тедески

Бизнис

Преку фокус на клучните детали до пораст на приходот и заработката

Никола Осило
Во првите девет месеци од 2019 година Атлантик Група оствари приходи од продажба со вкупен износ од 541 милиони евра, што претставува пораст од 3,2%...
Бизнис

Акцијата на „Атлантик Група“ водечка на примарниот пазар на Загребската берза

Никола Осило
Во првите девет месеци од 2018 година, „Атлантик Група“ оствари вкупен приход од 518 милиони евра, органски раст на продажбата од 3,7 проценти во споредба на истиот период лани, додека благиот номинален...