еМагазин

Tag : Енерџи активе

Бизнис ТОП СТОРИИ

„Енерџи актив“ го доби тендерот на „Комунална хигиена“ за набавка на струја вреден 57.000 евра

Никола Осило
ЈП „Комунална хигиена“ Скопје по распишаниот тендер за набавка на електрична енергија склучи договор со друштвото за производство, трговија и услуги „Енерџи активе“ увоз-извоз ДООЕЛ...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Енерџи актив“ го доби тендерот на Македонска радиодифузија за набавка на струја вреден 528.000 евра

Никола Осило
ЈП Македонска радиодифузија по распишаниот тендер за набавка на активна елетрична енергија склучи договор со друштвото за производство, трговија и услуги „Енерџи активе“ увоз-извоз ДООЕЛ...
Бизнис ТОП СТОРИИ

„Енерџи активе“ го доби тендерот на ГТЦ за набавка на струја вреден 46 милиони денари

Никола Осило
АД Градски Трговски Центар по распишаниот тендер за набавка не електрична енергија склучи договор со друштвото за производство, трговија и услуги „Енерџи активе“ увоз-извоз ДООЕЛ...