еМагазин

Tag : Еси

Бизнис ТОП СТОРИИ

„Еси времено вработување“ го доби тендерот на Министерството за одбрана за привремени вработувања вреден 195.000 евра

Никола Осило
Министерството за одбрана – сектор за логистика по распишаниот тендер за  ангажирање на лица преку агенција за привремено вработување склучи договор со агенцијата „Еси времено...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Агенцијата „Еси“ го доби тендерот на општина Гази Баба за привремено вработување вреден 121.000 евра

Никола Осило
Општина Гази Баба по распишаниот тендер за набавка на услуги за привремено вработување склучи договор со агенцијата за привремени вработувања „Еси времено вработување“. Вредноста на...