еМагазин

Tag : естонија

Македонија ТОП СТОРИИ

Естонија го ратификува Протоколот за НАТО

Редакција
Парламентот во Естонија едногласно го ратификуваше Протоколот за членство на Македонија во НАТО. Естонија е 17-та земја што го ратификуваше Протоколот. Со ратификацијата на Протоколот