еМагазин

Tag : етно ресторан

CHECK IN ТОП СТОРИИ

(Галерија) Уникатно доживување во етно-ресторанот „Дедо Димо“ во срцето на Куратица

Редакција
Етно ресторанот „Дедо Димо“ е сместен во срцето на руралната средина село Куратица кое се наоѓа 20 километри североисточно од Охрид на 1.100 метри надморска...
CHECK IN ТОП СТОРИИ

(Галерија) Етно-ресторанот „Куќа на Мијаците“ награден со високо прзнание од Booking.com

Редакција
Етно-ресторанот „Куќа на Мијаците“ добитник е на највисоко признание од Booking.com. Веста за МИА ја соопшти менаџерот на ресторанот, Николче Димески, кој додава дека ова...