еМагазин

Tag : еуросупер

Бизнис

Одземена лиценцата на „Сан петролеум“ за трговија на големо со сурова нафта и деривати

Редакција
Регулаторната комисија за енергетика (РКЕ) денеска донесе одлука за престанок на лиценцата за вршење на енергетска дејност трговија на големо со сурова нафта, нафтени деривати,