еМагазин

Tag : Ева Мендез

ЖИВОТ

Нов парфем од АВОН: Со „Eve Truth“ мирисајте заводливо како Ева Мендез

Редакција
Модерните жени чувствуваат преголем притисок да постигнат сé и да надминат сé она што често им предизвикува несигурност и нелагода. Но вистината е дека сите