еМагазин

Tag : факултет

Македонија

Испитите на прилепскиот Економски факултет ќе се полагаат со физичко присуство и со протоколи

Редакција
Околу 700 студенти на прилепскиот Економски факултет денеска ги завршија интернет-предавањата, а Наставно-научниот совет донесе одлука за полагање на испитите со физичко присуство. Според продеканот...
Македонија

Почнува уписот на УКИМ, слободни 10.710 места

Редакција
На Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје денеска и утре е првиот рок за упис во прва година додипломски студии во учебната  2019/2020 година....
БАШ НИ Е ЌЕФ

Витаминка ќе стипендира студенти на Машински и на Факултетот за електротехника и информациски технологии

Редакција
Витаминка ќе додели 4 целосни стипендии за додипломски студии за академската 2019/2020 година. Стипендиите ќе се доделат по две на Машинскиот факултет во Скопје, и...