еМагазин

Tag : ФАО

ТОП СТОРИИ Убава приказна

(Фото) Македонката Сара Цветкова e победник на глобалниот натпревар на ФАО за цртеж кој повикува на заштита на пчелите

Редакција
Пчелите се клучни чинители во ланецот на исхрана и играат важна улога во зачувување на безбедноста на храната, подобрувањето на исхраната и борбата против гладот....