еМагазин

Tag : фармацевти

ЖИВОТ ТОП СТОРИИ

Нашите фармацевти ги проучуваат студиите поврзани со ефикасноста на лекот „favipiravir,“ во борбата против корона вирусот

Редакција
Имајќи предвид дека од Индија и Јапонија пристигнуваат информации дека лекот „favipiravir“ е ефикасен во борбата со корона вирусот, министерот за здравство Венко Филипче информираше...
Бизнис ТОП СТОРИИ

Топ пет највисоки просечни плати: Програмерите, воздухопловците и фармацевтите на врвот

Редакција
Во Македонија има дејности во кои просечната плата на вработените е за повеќе од два пати поголема отколку просекот на државно ниво, кој според најновите...